keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Paluu rutiineihin


22.02


Palasin työskentelemään pienten apinoiden, lepakoiden, possujen ja saukkojen pariin. Tykkäsin olla toisellakin "osastolla", mutta tämä on kivempi. Varmaan koska voin tehdä hommat itsenäisemmin :)

Aloitin päivän ruokinta- ja siivouskierroksella. Sen jälkeen sisustimme Stevenin ja Jonathanin kanssa yhtä papukaija-tarhaa. Siitä tuli hieno!

Uudelleen sisustettu tarha kauluskaijoille

Iltapäivällä siivosin papukaija-tarhan ja hoidin iltaruokinnat. Kotiin lähdin viideltä. Kotona kokkailin spagettia kikhernetomaattikastikkeella ja skypetin.

23.02

Aamulla hoidin taas ruokinta- ja siivousrutiinit. Sen jälkeen valmistelin seuraavan päivän ruokia, ja putsasin kissamakien ulkotarhan sekä saukkojen lammet. Pesin myös ikkunoita ja kitkin toimiston edustaa.

Saukko nauttii lounaastaan

Iltapäivästä meille tuotiin nelivarvaskilpikonna. Se oli löytynyt luonnosta, ja sen kilpi oli vahingoittunut. Eläinlääkärikäynnin ja karanteenin jälkeen tarkoitus olisi liittää se muiden kilpikonnien joukkoon.

Oli ihanan lämmin päivä! Töistä hölkkäsin kotiin, ja sain hyvän rusketuksen pintaan.

Kilpparitkin heräsivät horroksestaan lämmön vuoksi

24.02

Töissä hoidin taas omaa osastoani. Se menee aika rutiinilla :D Päivittäisten hoitotöitten lisäksi pesin ikkunoita ja tyhjensin saukkojen lammen, hankasin sen puhtaaksi ja täytin sen taas. 

Tänään meille tuotiin afrikkalainen kääpiösiili. Sen omistaja ei voinut pitää sitä, ja niin se tuotiin AWCP:lle, vaikka kyseessä ei ole mikään löytöeläinkoti. Siilille etsitään uusi koti, sillä eläintarhaan se ei sovi.


1 kommentti:

  1. Hei Noora, kiitettävästi olet blogia pitänyt vaikka en yhtä kiitettävästi ole sitä kommentoinnut :(..ä
    Kaikesta päättäen sinulla on mennyt ja menee hyvin.

    VastaaPoista