lauantai 7. toukokuuta 2016

Töitä, töitä, töitä


02.05 

Mäyrä moikkaa roskienvientireissulla

Maanantai! Viikonloppu kyllä meni liian nopeasti :D

Aloitin lintupuolella. Osa vanhoista hoidokeista oli kuollut, mutta osa oli sitten siirretty eteenpäin. Ja osa oli vapautettu!

Sain auttaa lääkinnöissä, jonka lisäksi sitten perusruokinnat ja siivoukset.


Kokattiin taas herkkuruokaa

03.05 

Alakerrassa työskentelemässä linnunpoikasten kanssa. Nyt siellä oli harakoita, variksia, mustarastaita, erilaisia pöllöjä ja haukkoja. Lintujen kanssa on kyllä mielenkiintoista työskennellä, koska ne ovat niin erilaisia kuin nisäkkäät.

Variksenpoikanen


04.05 

Taas alakerrassa lintujen kanssa. Oli tullut jotain uusia lintuja. Ruokintoja, siivousta ja sitä samaa mitä ennenkin. Töitten jälkeen lenkille.

Isommat varikset. Teksti hämää, kyseessä ei ole "friendly pet" :D

05.05

Helatorstai! Saana ei siis ollut töissä, ja hoidin alakerran linnut aikalailla yksin. Apuna oli vapaaehtoistyöntekijöitä, mutta he puuhailivat myös muuta. Kiirettä siis piti koko päivä!

Sää oli ihana, ihan hellekeli.

Hyvä sää, loistava fiilis

Töitten jälkeen mentiin Saanan kanssa kävelylle, otettiin kuvia ja löydettiin esteratsastuskisat :D Oli jotkut mitkälie lasten piirimestaruudet, mutta aivan upeita hevosia! Tämä alue on Belgian kilparatsastusaluetta. Oli kiva ylläri, ja melkein naapurissa :D


Hevosia onkin jo ikävä

 

06.05

Taas ihana kesäinen sää. 

Koko päivä lintujen kanssa alakerrassa. Lintuja oli tullut lisää, ja meni melkein koko päivä ruokkiessa niitä, kahdenkymmenen minuutin välein oli ruokinnat.

Saana pääsi pesemään ketunpoikasta, ja seuraavan ketun saan minä kuulemma pestä sitten :D Pääsimme myös seuraamaan leikkausta. Haukan siipi oli murtunut, ja se korjattiin metallitankojen avulla.

Töitten jälkeen siivottiin ja käytiin lenkillä.


Aurinko paistaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti