sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Belgiassa!


Perjantai-aamuna oli lento Belgiaan! Viimeisen yön "nukuin" lentokentällä (juttelin poikaystävälle puhelimessa ja väritin värityskirjaa :D). Lento lähti 7.50 ja oli kymmeneltä perillä. Ensin minun oli tarkoitus lentää Brysseliin, mutta lento peruutettiin koska kenttä oli suljettu. Lensin sitten Liegeen, joka on itseasiassa lähempänä top-paikkaamme kuin Bryssel.

Liege, Belgia

Lentokentältä minulla oli vähän vaikeuksia löytää bussia juna-asemalle, missä minun oli tarkoitus tavata Saana, jonka kanssa siis 8 viikkoa oltaisiin täällä työssäoppimassa. Lopulta kaikki sujui kuitenkin! Opglabbeekissa olimme puoli kuuden aikaan.


Perillä!


Meidät otettiin lämpimästi vastaan ja näytettiin paikat ja tietysti kämppämme. Kämppä oli tosi avara ja siinä on iso parvekekin!

Eläimiä täällä on jos monenmoista, mm. tiikeri, lumileopardeja, leijonia, makakeita, matelijoita, kettuja, haukkoja ja kotkia... En yhtään tiennyt tämän olevan näin iso ja monipuolinen paikka!




Tulevia työkavereita


Lauantaina käytiin lenkillä tutustumassa lähiseutuun. Ihan keväinen ilma ja kaunis belgialainen luonto :) Tosi lämmin päivä, +19, ei tullut kylmä edes vaikka tulin espanjasta!


Luontoa lenkkipolulla

Blogin kirjoittaja Belgiassa


Käytiin myös kaupassa. Kyllä on ruoka kallista verrattuna Espanjaan. Leipäkulttuuri hämmensi, pelkkiä irtoleipiä :D

Ostokset 2:lle


1 kommentti:

  1. Hei, nuo Belgian kaupungit ja ympäröivä luonto näyttävät todella mukavilta. Maailman uutiset ovat koskettaneet sinuakin ja johtaneet lentojen vaihtumiseen. Hyvin olet selvinnyt siitäkin tilanteesta.

    VastaaPoista