maanantai 28. maaliskuuta 2016

Viimeinen työviikko AWCP:llä


21.03

Maanantain pidin vapaana, sillä olin tehnyt 9 tuntisia työpäiviä melkein koko 2 kk :D Myös perjantain pitkäperjantai ( täkäläisittäin positiivisesti Good Friday) on vapaa.

Kävin piitkällä lenkillä. Lenkin pituuteen saatto toki vaikuttaa etten ottanut karttaa tai gps mukaan, ja suuntavaistoni on olematon :D No, sain hyvin aurinkoa kun aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta.

Iltapäivällä kävin aasialaisessa buffetissa. Nam! Söin kyllä ihan liikaa, mutta vegesushi on lemppariani !

22.03

Kaikki olivat töissä, ja lisäksi vapaaehtoinen Eddie, joka on lintuihmisiä, ja tekee aina papukaijat.
Itse hoidin perusruokinnat ja -siivoukset. 

Kissamakit olivat tapelleet pahasti. Eläinläkäri oli tikannut ne, ja ne oltiin erotettu siten että toinen oli tarhan sisätiloissa ja toinen koiran matkustushäkissä. AWCP:llä ei nyt ihan tiedetä mitä tehdä, sillä ei niitä voi laittaa enää yhteenkään. Simon sanoi tappelun johtuvan siitä että niitä on vain kaksi, ja kunnollisen johtajan puuttuessa dominoivampi käyttäytyy aggressiivisesti. Jos niillä olisi selkeä johtajayksilö, ei dominoivemman tarvitsisi olla niin epävarma paikastaan. Lääkettä makit saavat antibioottia 3 tablettia päivässä.

Iltäpäivällä kävelin ympäri Gibraltaria, jättäen hyvästejä tutuille paikoille. En kyllä haluaisi lähteä, ihana paikka!

23.03

Aamulla kävellen töihin. Tokavika työpäivä! 

Hoidin perusruokinnat ja -siivoukset, ja annoin kissamakeille lääkkeet. 
Aamuteelle Emily oli tehnyt kakkua, Lemon drizzle, nam! Sain häneltä ohjeenkin että voin sitten kotona leipoa samaa herkkua.

Iltapäivällä käytiin Jessican kanssa työssäoppimispapereita läpi. Kaikki ovat kovasti kehuneet minua, mutta oli kiva kuulla pomoltakin kuinka tyytyväisiä he olivat työpanokseeni :)

24.03


Vika työpäivä. Päivä oli vain 2 asti, sillä oli pääsiäistorstai. Tein aamuruokinnat, siivosin lepakot ja lääkitsin kissamakit. 

Töitten jälkeen menimme lounaalle työkavereitten kanssa. Terassilla poltin poskipääni :D
Oli kyllä haikea fiilis koko päivän. Olin tosi tyytyväinen työpaikkaani, opin kaikenlaista ja viihdyin hyvin. Työympäristö oli kiva, ja eläimet ja työkaverit samoin. Hekin sanoivat että tulevat ikävöimään minua. Jos joskus AWCP:ltä vapautuu työpaikka, aion todellakin hakea.

25.03


Kohti Madridia! Aamulla pakkasin, siivosin ja hyvästelin vuokraemäntäni ja suuntasin kohti Madridia. Kahdeksan tunnin bussimatka kului nukkuessa.

Madridissa viikon loma, perjantaina kohti Brysseliä ja uusia seikkailuja :) Odotan kyllä jo Belgian työssäoppimista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti