sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Miniloma!

27.02

Blogin pitäjä pirteänä bussiasemalla :D

Aamulla Malagaan! Poikaystäväni tuli moikkaamaan minua neljäksi päiväksi, ja menin lauantaina häntä vastaan kentälle. Kolmen tunnin bussimatkan malagaan nukuin, vaikka olinkin perinjuurin innostunut :D

Oli ihana nähdä pitkästä aikaa poikaystävää. Vaikka läheisten kanssa viestitteleekin ja skypettää, e se ole sama asia.

Syötiin kentällä ja sitten lähdettiin kohti Marbellaa. Oli kiva kaupunki! Rantabulevardi oli upea.

Marbella

28.02


Sunnuntai oli kunnon turistikierros Gibraltarilla. Vein poikaystäväni katsomaan eläintarhaa, jossa olimme sitten teellä työkavereitten kanssa. Sen jälkeen patikoimme Gibraltar - vuorella. Oli lämmin ja mukava sää.

Patikointimaisemia

Illalla illallistimme Ocean Villagessa ja sain muutaman paikallisen kaverinikin meille seuraksi :)

29.02


Maanantaina taas kohti Malagaa! Olin varannut meille hotellihuoneen Malagasta, sillä poikaystäväni lento lähti tiistaina aika aikaisin. Kiersimme Malagaa, kävimme biitsillä ja kolusimme vanhaa kaupunkia. Oli oikein viehättävä paikka!

Malagan biitsiä

Malagan katedraali taustalla

01.03


Haikeat hyväiset lentokentällä poikaystävälle.. Vaikka tykkäänkin olla täällä ja harvoin koti-ikävä yllättää, silti on välillä rankkaa olla erossa rakkaistaan. Oli kuitenkin ihanaa että hän tuli hetkeksi tänne, ja miniloma oli oikein rentouttava kaiken työnteon keskellä.

Lentokentältä otin junan Rondaan, joka on pieni kaupunki Andaluciassa. Se on kuuluisa vanhasta kaupungistaan ja puente nueve-sillastaan. Kun kaupunki oli jo nyt, maaliskuisena tiistaina, täynnä turisteja, niin millainenhan se on kesän sesonkikuukausina? :D

Ronda
Andalusian maaseutua

Kotiin menin ensin junalla Rondasta Algecirakseen, ja sieltä bussilla tänne La Lineaan. Onneksi bussi- ja juna-asemat ovat melkein poikkeuksetta vierekkäin, en muuten olisi osannut!

Illalla vielä koulujuttuja ja sitten nukkumaan.

Netti ei ole pelannut juuri lainkaan, niin saas nähdä milloin saan taas blogia päivitettyä...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti