tiistai 22. maaliskuuta 2016

Kiva viikko töissä

14.02

Töissä Simonin ja yhden vapaaehtoisen kanssa. Oli siis hommaa! Simon hoiti isot apinat, vapaaehtoinen linnt ja minä loput, eli aikalailla peruskierrokseni. Aamupäivällä kävin Simonin kanssa poimimassa kasveja eläimille, mikä on aina mukavaa. Iltapäivällä kaikki ruokinnat hoidettuamme Simon näytti minulle kassakoneen toimintaa.


Ruokittiin python

15.02

Tiistaina oli koko tiimi töissä! Koska keskiviikkona oli ertyinen päivä, meni paljon aikaa sen järjestelyyn. Pesin ikkunoita, nypin rikkaruohoja ja siivosin keittiön.


Makit aurinkoa ottamassa


Töitten jälkeen kävin lenkillä. Sää on ollut mitä mukavin, aurinkoinen ja melkein tuuleton.

16.02


Vilinää

Macaque Awaraness  day! Sen kunniaksi oli AWCPllä ilmainen sisäänpääsy, kahvia,teetä ja leivonnaisia myynnissä, ja kasvomaalausta ja askartelua lapsille. Keräsimme rahaa BMAC-nimiselle hyväntekeväisyysjärjestölle, joka suojelee makakeja marokossa, kouluttaa ihmisiä arvostamaan apinoita ja kuntouttaa loukkaantuneita makakeja.

Itse olin keräämässä lahjoituksia


Työkaverini maskottina

Myynnissä kakkuja, muffineita ja hot dogeja

Päivä oli jokseenkin onnistunut, emme saaneet paljon rahaa, mutta kaikilla oli kivaa ja puisto sai positiivista huomiota.

17.02

Tavallinen työpäivä, tein normaalit askareeni, jonka lisäksi autoin Jonathania. Täytimme mm. saukkojen tarhan uudella pohjamateriaalilla ja toimme uusia kantoja saukkojen tutkittavaksi. Saukot näyttivät tykkäävän, heti mönkivät lastujen seassa ja nuuskuttelivat kantoja. Virikkeellistämistä tämäkin :)

Töitten jälkeen ostin suklaata ja sipsiä ja menin piknikille yhteen puistoon. Oli mukavan lämmin päivä, ja puisto oli täynnä ihmisiä. Siinä oli mukava makoilla varpaat ruohossa, eväitä syöden ja tulevaisuutta suunnitellen.

18.02

Perjantai! Kolmestaan töissä Hannan ja Simonin kanssa. Hoidin omat askareeni, ja sen lisäksi lakaisin matelijaluolan. Simonin kanssa tyhjennettiin saukkojen pieni allas, ja siivottiin se hiekan avulla. Hiekka kun irrottaa levän tehokkaasti.


Tamariini <3


Töistä lähdettiin Hannan kanssa vähän etukäteen, sillä oltiin menossa viettämään iltapäivää Leisure Centerin. Käytiin teellä ja kakulla, ja sitten mentiin keilaamaan. Oli huippukivaa!

Keilaamassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti